User Settings

  • Background
  • Fade speed
  • Music
  • Text size
Choose a backgound theme.
Choose the speed the daily prayer fades between stages.
Choose music to play during the daily prayer.
Choose the size of the text for your daily prayer.

Bønnens Apostolat

december 2017
Daglig bøn: 

Barmhjertige fader, jeg takker dig for, at du er til stede i alle ting i min hverdag. Hjælp mig med at samarbejde med dig om at skabe en mere forenet verden. Jeg skænker dig denne dag til kirken og menneskehedens store udfordringer, idet jeg beder for pavens intentioner for denne måned.

 

 

Denne måneds intention:
Universel: 

For ældre mennesker, at de støttet af deres familier og de kristne menigheder må bidrage med deres visdom og erfaringer til videregivelse af troen og opdragelsen af nye generationer.

 

 

De ældre

Hvert år er der forventningsfuld glæde før mødet mellem unge og ældre. Nej, det handler ikke om at åbne gaver til jul, men bedsteforældredagen på vores skole. Bedsteforældrenes kærlige indflydelse på børn må ikke undervurderes. Bedsteforældre har ikke forældrenes umiddelbare ansvar, men har en unik tilknytning til deres børnebørn. Bedsteforældre tilfører dybde og fundament til oplevelsen af at være en familie.

Da en forælder bad en bedsteforælder lade være med at tage en grædende baby op fra kravlegården, befandt bedsteforælderen sig i et dilemma. Da bedsteforælderen ikke ønskede at trodse forælderen, valgte han i stedet at sætte sig i kravlegården med det lille barn. Denne visdom fra bedsteforælderen viser noget om det, der virkelig betyder noget, når det handler om opdragelsen af den næste generation. 

Andre menneskers livserfaring gør det muligt for os at dele troen naturligt. For små børn hører det med til at dele livet, når bedstemor eller bedstefar tager dem med til messe. Gennem bedsteforældre kan vores børn lære at bede gennem rutinen og den kærlige relation, de deler. 

- Ronan Barry, uddrag fra Living Prayer