User Settings

  • Background
  • Fade speed
  • Music
  • Text size
Choose a backgound theme.
Choose the speed the daily prayer fades between stages.
Choose music to play during the daily prayer.
Choose the size of the text for your daily prayer.

Bønnens Apostolat

marts 2017
Daglig bøn: 

Kærlighedens fader, du er det sande lys i denne verden. Lad dit lys skinne på os hver ny dag, og lad det guide os gennem alt, hvad vi gør. Skænk mig mod, styrke og nåde til at skabe en verden baseret på retfærdighed og fred. Jeg skænker dig denne dag til pave Frans' intention i denne måned:

Denne måneds intention:
For evangelisering: 

For forfulgte kristne, at de må føle hele Kirkens støtte gennem forbøn og materiel hjælp.
 

Støtte til forfulgte kristne

Med adgangen til information fra hele verden er vi i dag mere end nogensinde før bevidste om de mange voldshandlinger, der begås mod kristne. Nogle af disse bliver nedslagtet, mens de udtaler Jesu navn. Pave Frans beder os "ikke at glemme forfølgelsens tragedie. Open Doors, en international organisation, der arbejder for øget opmærksomhed på forfølgelsen af kristne, fortæller, at der har været en markant stigning i antallet af angreb mod kristne siden 2014. Alene sidste år blev flere end 7.000 kristne dræbt på grund af deres tro, hvilket er næsten 3.000 flere end året før. De områder, hvor kristne er mest udsatte for forfølgelse, er Mellemøsten, Afrika og Centralasien. 

Verdensledere gør ofte ikke andet end at udtrykke kondolence efter voldsomme angreb på kristne. Men disse mennesker udsættes for ufattelige lidelser, fordi de holder fast i deres kristentro. Vi må være solidariske med dem. Pave Frans siger: "I dag er der flere kristne martyrer, end der var i kirkens første år."

- Cormac McConnell, uddrag fra Living Prayer