User Settings

  • Background
  • Fade speed
  • Music
  • Text size
Choose a backgound theme.
Choose the speed the daily prayer fades between stages.
Choose music to play during the daily prayer.
Choose the size of the text for your daily prayer.

Bønnens Apostolat

januar 2017
Daglig bøn: 

Nådige fader, hør vores morgenbøn. Skænk mig nåde til at vende mine tanker mod det, der er helligt. Lad mig for evigt leve i din kærligheds lys, så jeg kan være til tjeneste for andre og hjælpe dem til at se Guds herlighed. Jeg skænker dig denne dag til pave Frans' intention i denne måned.

 

This month's intention:
For evangelisering: 

For alle kristne, at de tro mod Herrens undervisning gennem bøn og næstekærlige handlinger vil stræbe efter at genskabe det fulde kirkelige fællesskab og samarbejde om at møde menneskehedens aktuelle udfordringer.

 

Kristen enhed

Jesus bad for dem, der fulgte ham: "Hellige fader, hold dem fast ved dit navn, det du har givet mig, for at de kan være ét ligesom vi." (Johannesevangeliet 17,11) Når vi beder for kristen enhed, ved vi, at vi længes efter det, som Kristus længes efter.

Sideløbende med en sådan bøn kan det være en god idé at reflektere over vores underliggende attituder. Nogle spørgsmål: Når vi tænker på "Kirken", mener vi så kun den romerskkatolske kirke, eller tænker vi på en verdenskirke, der rummer alle, som anerkender Jesus som Herren? Når vi i Irland taler om fornyelse af kirken, mener vi så kun den romerskkatolske kirke, eller inkluderer vi alle kristne fællesskaber på øen? Er vores attitude inkluderende eller ekskluderende?

- Fr Brian O’Leary SJ, uddrag fra Living Prayer